Ny Skytte

Kunne du godt tænke dig at prøve skydning, men sidder du med en masse spørgsmål, så kan det være en god idé at læse lidt her på siden. Her kan du få svar på langt de fleste spørgsmål du måtte have, og sidder du stadig med spørgsmål efter at have læst denne side, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Hvad koster det at skyde?
Når du er medlem af forening, skal du betale kontingent. Derudover skal du betale for det ammunition du bruger, når du er på skydebanen. Du kan herunder se priser for både kontingent og ammunition.

Priser for en skydning
Børn (Riffel)25 skud incl. skiver20 kr.
Voksen (Riffel)25 skud incl. skiver25 kr.
Voksen (Pistol)35 skud incl. skiver30 kr.
Skiver til egen ammunitionÉt sæt5 kr.
Kontingenter
Børn til og med 15 år150 kr. for en sæson
Voksen200 kr. for en sæson
Hvordan bliver jeg medlem?
For at blive medlem af foreningen, skal du udfylde en online indmeldelsesblanket. Det gør du ved at trykke på linket herunder og udfylde dine oplysninger. Når du har sendt indmeldelsesblanketten, godkender vi den og du vil herefter modtage en velkomstmail med en kontingentopkrævning.
Udfyld indmeldelsesblanket
Hvornår kan jeg skyde hos jer?
Vi skyder hver mandag aften, hvor instruktørerne står klar til at tage i mod dig. Se oversigten herunder, for at se hvornår børn, voksne og pistolskytter skyder.
18:00 - 19:00BørneskydningRiffel
18:00 - 19:00VoksenskydningRiffel
19:30 - 21:00PistolskydningPistol
20:00 - 21:00PistolskydningGrovpistol
Hvor mange gange kan jeg prøve, før jeg skal være medlem?
Du behøver ikke melde dig ind første gang du prøver. Faktisk kan du prøve 3 gange, før du skal melde dig ind i foreningen