Herunder kan du se de seneste nyheder fra foreningen.
Udgivet den 28/02-2020

Forårets oprydningsdag.

Så sker det !!

Lørdag d. 07-04 holder vi oprydning/arbejdsdag. Vi starter med kaffe og rundstykke kl. 08.30 hvor vi fordeler opgaver.Der skal laves en skranke til vagten så indbetaling og udlevering af våben og ammunition kommer til at foregå lettere og hurtigere.Der er nogle dage hvor der er flere i kø, og det skulle vi gerne kunne undgå. Der er samlet en del overflødigt materiale (træ,gipsplader o.s.v.) sammen. Det skal vi have på genbrugspladsen. Vores våbenværkstedet skal have ny belægning med vinyl, vi skal have trukketkabel til vores nye kasse/resultat/ log system. Vi skal også have flyttet om på nogle møbler, og køleskabet skal flyttes.

Har du tid og lyst vil vi meget gerne have din hjælp, kort eller lang tid alt efter hvad du har mulighed for. Giv gerne besked til en fra bestyrelseneller på en klubaften.

Mange hilsner

Udgivet den 28/01-2020

Generalforsamling

Der afholdes generalforsamling, iflg. foreningens vedtægter, d. 03-02.2020 i foreningens lokaler på Lundevej 13 , 9240 Nibe.

Dagsorden iflg. vedtægterne.

Foreningen er vært ved en øl eller vand under generalforsamlngen.

Udgivet den 19/12-2019

Ammunition: 9mm og 38 special sælges nu på skydebanen

Nibe og omegns skyttekreds har fået en god aftale med en leverandør af ammunition. Derfor kan vi nu sælge ammunition til særdeles fordelagtige priser.

Da vi ikke må skyde med fuldkappet (FMJ) ammunition har vi valgt at sælge cobbercoated, da vi kan sælge det blligere end du kan købe bly i butikkerne.

Køb din næste ammunition på skydebanen og spar penge.

Udgivet den 25/09-2019

Velkommen til hjemmesiden

Velkommen til vores helt nye hjemmeside. Her kan du læse meget mere om foreningen, samt læse de seneste nyheder. Vi vil løbende komme med nye relevante informationer her på siden, så du hele tiden kan følge med i, hvad der sker.

Har du forslag eller idéer til hjemmesiden er du meget velkommen til at sende en mail til os, så vi kan give vores gæster en god oplevelse.